ANKARA M.E.B. TURNUVASINDA 2. PERDE - Baskı Önizleme +- Özgür Satranç Forum (http://forum.satranc.biz) +-- Forum: Satranç Genel (http://forum.satranc.biz/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: İletmek İstedikleriniz (http://forum.satranc.biz/forumdisplay.php?fid=17) +--- Konu Başlığı: ANKARA M.E.B. TURNUVASINDA 2. PERDE (/showthread.php?tid=1001) |
ANKARA M.E.B. TURNUVASINDA 2. PERDE - AKİF TAYFUN HAZNEDAROĞLU - 10-12-2008 Ankara M.E.B. turnuvasında skandallar zincirine bir yenisi daha eklendi. Ankara M.E.B. Turnuvasında Başhakemlik görevini yürütmüş olan Sayın Mustafa Kır aynı tarihlerde Mamak'ta başka bir turnuvanın da Başhakemliğini yaparak aynı anda iki farklı turnuvada Başhakemlik yapan biri olarak tarihe geçmiştir. Üstelik bunu yaparkende M.E.B. turnuvasını başka bir hakeme bırakarak kontrol sende demiş ve Mamaktaki turnuvaya gitmiş. Bunu eminim İl Temsilcisi Hakan Işılak ve Bölge Temsilcisi Hulusi de biliyordur. Ama bu durum tam onlara göre ve onların tayfasına göre olduğu için olağan karşılamak lazım. Aferim böyle devam edin ve size yakışanı yapın. Ama unutmayın birgün kendi pisiliğinizde boğulacaksınız ve çıkar için etrafınızda olanlardan pek çoğunu yanınızda göremeyeceksiniz. Ve şunu unutmayın ki bütün bunlara rağmen: Yine de ben herşeye rağmen umudumu kaybetmeyeceğim. Yine de ben Ankara'da bu pis işlerin birgün biteceğine ilişkin umudumu kaybetmeyeceğim. Yine de ben Ankara'da bu kötü kokular gelen ilişkilerin biteceğine ilişkin umudumu kaybetmeyeceğim. Ve ben bu gibi insanlara karşı asla PES ETMEYECEĞİM ve KAYBETMEYECEĞİM. Utanırım Utanırım fukaralıktan ele güne karşı çıplak Harmanım kesat Kardeşliğin, çalışmanın Beraberliğin Atom güllerinin katmer açtığı Şairlerin, bilginlerin dünyalarında Kalmışım bir başıma Bir başıma uzak Biliyor musun? Akın var, güneşe akın Güneş'i zapt edeceğiz Güneş'in zaptı yakın Binlerce yıl sağmışım Korkunç atlılarıyla parçalamışlar Nazlı seher sabah uykularımı Hükümdarlar, saldırganlar, haydutlar Haraç salmışlar üstüme Ne iskender takmışım Ne sultan murat Göçüp gitmişler Gitmişler gölgesiz ve dayatmışım Görüyor musun? Akın var, güneşe akın Güneş'i zapt edeceğiz Güneş'in zaptı yakın Öyle yıkma kendini Öyle mahsun, öyle garip Nerde olursan ol İçerde, dışarda Derste, sırada Dayan kitap ile Dayan iş ile Tırnak ile diş ile Umut ile sevda ile Düş ile Dayan Rüsva etme beni Akın var, güneşe akın Güneş'i zapt edeceğiz Güneş'in zaptı yakın Gör nasıl yeniden yaratılırım Namuslu genç ellerinle Kızlarım, oğullarım Oğullarım var gelecekte Herbiri vazgeçilmez cihan parçası Kaç bin yıllık Kaç bin yıllık hasretimin goncası Gözlerinden Gözlerinden öperim Bir umudum da sende Anlıyor musun? Akın var, güneşe akın Güneş'i zapt edeceğiz Güneş'in zaptı yakın - Hüseyin AKTAŞ - 13-12-2008 Sen aşkı bilir misin aşkı? Bak bunun adı Görev aşkı Tayfun, görev aşkı! Birazcık tarihin akışından Birazcık talihin akışından Birazcık kaynakların akışından Hep beraber bu halkın bakışından... Olur böyle şeyler, "ufak işler" bunlar İçine düştüğü aşkın köpüğünden Belkıs gibi iki YER'E bölündüğünden Haberi bile yoktur belki sayın KIR'ın Sen de Tayfun, etme mırın kırın. Kimin başına patlarsa patlasın kabak İşin "ilmini" kapmaya bak Bak görevler kapan kapana "Nazar etme ne olur, 'alış' senin de olur" Çalış bak / sok bunları kafana Doldurabidiğin kadar doldur kofana Sen de bir gün baş hakem olursun Değil Ankara'da iki turnuva Aynı anda tüm vatana... Ama dikkat et, böyle kısma kapana! Açıldıkça açılıyor yaralar Bilmem ki nasıl kapana?!... Ey aşk nelere kaadirsin sen! Ey aşk! Geldiysen üç kez vur!... |