ASEMD'de briç etkinlikleri - Baskı Önizleme +- Özgür Satranç Forum (http://forum.satranc.biz) +-- Forum: Satranç Genel (http://forum.satranc.biz/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: İletmek İstedikleriniz (http://forum.satranc.biz/forumdisplay.php?fid=17) +--- Konu Başlığı: ASEMD'de briç etkinlikleri (/showthread.php?tid=579) |
ASEMD'de briç etkinlikleri - Harun Taner - 04-08-2008 Sayın forumdaşlar, Satranççı briççiler olarak her hafta pazartesi günü saat 13:30 da ASEMD'de buluşuyoruz. Görüşmek ve tanışmak ümidiyle, yü, - Venom - 04-08-2008 şu satrançla briçi bi türlü ayıramadık birbirinden nedir aralarındaki benzerlik, bir anlasam... - Abidin Ünal - 04-08-2008 ASEM de briç etkinliği yok. Harun bey sanırım briç seven satrançcıların buluşmasından bahsediyor. Selamlar - Harun Taner - 04-08-2008 Abidin bey, Valla, ben, yeni başkandan izin aldım. Yazdığım gibi, satranççı briççileri bekleriz. Talep halinde, giriş düzeyinde briç dersi vermeyi de planladık. yü, - ibrahimethemAy - 04-08-2008 Ben katılıyorum Harun Abi.Bir arkadaşım da var.Kendisi satranççı, hakem ve briççi:) Gelebilir mi? Bu arada satranç hakemleriyle aranın bozuk olduğu ortada, seni barıştırsak? Ya da şunu sorayım, briç hakemleriyle aran nasıl?Go hakemleriyle ya da? - Harun Taner - 04-08-2008 Elbette Ethem, getirebilirsin. ASEMD'de buluşmamızın esas nedeni, ASEMD'ne biraz ivme kazandırmak. yü, - Venom - 04-08-2008 ya abi iyi düşünüyorsun, güzel düşünüyorsunda asem antalya satranç eğitim merkezi değil mi? briç etkinliği düzenleyerek nasıl bir ivme kazandırmayı umuyorsun? - Harun Taner - 05-08-2008 Abidin beyi öm ile bilgilendirdim. Bir ayrıntı daha ekleyeyim: Dernek müdavimleri çoğunlukla 16:00'dan sonra toplanıyorlar. yü, ASEM'de briç olmaz. - CagatayBURCU - 05-08-2008 Harun abi seni ve arkadaşlarını briç oynarken gördüm ve çok gürültülü, kavgalı olduğunu düşündüm.Bu yüzden bence ASEM'de briç olmaz.Ama sen yine de ASEM'de briç oynuyacaksan ve başkandan izin aldıysan sağlık olsun. Saygılarımla CagatayBURCU - Harun Taner - 05-08-2008 Çağatay, Eleştirin haklı ve yerinde olabilir. Onur abini derneğe yıldırım oynamaya davet etmeyi aklından geçirdin mi? yü, PS : Çağatay, biz menajerin ile anlaştık Re: ASEM'de briç olmaz. - yme - 05-08-2008 CagatayBURCU Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Harun abi seni ve arkadaşlarını briç oynarken gördüm ve çok gürültülü, kavgalı olduğunu düşündüm.Bu yüzden bence ASEM'de briç olmaz.Ama sen yine de ASEM'de briç oynuyacaksan ve başkandan izin aldıysan sağlık olsun. satranç oynarkende bir türlü susmayan insanlar war.onlara ne demeli ? - Venom - 05-08-2008 yendiği zaman rakibini yenildiğine bin pişman eden insanlara ne demeli - Harun Taner - 05-08-2008 Tiz zamanda FIDE, pardon, DSF Ustası olasın! yü, - CagatayBURCU - 06-08-2008 Harun abi dün menajerimle konuştum ve fikrimi değiştirdim.ASEM'de briç oynanabilir. Saygılarımla CagatayBURCU - Harun Taner - 06-08-2008 Sağolasın Çağatay, yıldırımlaşmak üzere, - Harun Taner - 10-08-2008 İyi mi iyi, şimdi de briç kulübü açalım ve orada satranç oynayalım düşüncesine takıldım. Olur mu olur! yü, |