07-04-2012, 15:44
Sayın Hüseyin AKTAŞ Beyin yazdıklarına katılmamak elde değil. Tamam TSF ' nin bu kararı temyiz etme hakkı var ama bunun hiç bir sonuç vermeyeceğini kestirmek için hukukçu olmak gerekli değil.Zİra TSF ana statüsünde mali genel kurulda ibra içini 'toplantıya katılanların yarıdan bir fazlasının' ibrası gerektiği yazmaktadır.Toplantıya katılanların sayısı sanırım 140 idi, yarıdan bir fazlası olan 71 olumlu oya ulaşılamadığı için TSF nin ibra edilmediğini daha genel kurul anında söylemiştim.
Bu durumda mevcut yönetimin, mali genel kuruldan sonraki tüm işlem ve kararları da sakat olmuştur.Tamamı hakkında dava açılıp iptal edilebilir.
Önümüzde olimpiyat gibi çok önemli bir organizasyon var. Bu olimpiyatı artık bu şekilde ' hukuken sakat' bir yönetim düzenlenmemelidir.Aksi takdirde ' sakat bir olimpiyat' sonucu ortaya çıkabilir.
Ali Nihat Yazıcı yçnetimi gerçekten kendini ' ibra etmek ' ve aklamak istiyorsa, mahkememnin bu kararından sonra derhal istifa ederek seçimli genel kurula gitmek zorundadır. Temyiz ederek, ' daha fazla iktidarda kalmak için çırpınmak' ise beyhude bir çaba olacak, çırpındıkça batacaktır.
Zira her geçen an yaptığı her işlem her eylem hukuken sakattır...
Bu durumda mevcut yönetimin, mali genel kuruldan sonraki tüm işlem ve kararları da sakat olmuştur.Tamamı hakkında dava açılıp iptal edilebilir.
Önümüzde olimpiyat gibi çok önemli bir organizasyon var. Bu olimpiyatı artık bu şekilde ' hukuken sakat' bir yönetim düzenlenmemelidir.Aksi takdirde ' sakat bir olimpiyat' sonucu ortaya çıkabilir.
Ali Nihat Yazıcı yçnetimi gerçekten kendini ' ibra etmek ' ve aklamak istiyorsa, mahkememnin bu kararından sonra derhal istifa ederek seçimli genel kurula gitmek zorundadır. Temyiz ederek, ' daha fazla iktidarda kalmak için çırpınmak' ise beyhude bir çaba olacak, çırpındıkça batacaktır.
Zira her geçen an yaptığı her işlem her eylem hukuken sakattır...