06-01-2013, 17:51
kemer'de 2013 türkiye birinciliği yaklaşıyor . Satranççılar orada bir araya gelecek . türkiye birincisi olmaktan başka , türk satrancının problemlerini de tartışacaklardır elbette . benim merak ettiğim bu konuda şimdiden bir çalışma var mı acaba . türk satranççıları kendilerine bir lider bulabilecekler mi . TSF kongresine şimdiden hazırlanabilecekler mi . yoksa eskiden olduğu gibi son 6 ayda mı çalışmalara başlayacaklar ve satranççı olmayanlara tekrar yönetimi hediye mi edecekler .
onlar oynasın biz yönetelim bu zihniyet nihayet açıkça söyleniyor . ya bu zihniyeti kabul edeceksin , ya da şimdiden teşkilatlanıp yönetime kolayca geleceksin .
daha önce burada açıklamıştım . ''türk satranççılarının delegeleri seçme hakkı vardır'' diye . transfer oldukları kulüplerle anlaşma yaparlar, ''federasyon delegesini ben seçeceğim '' diye . yönetimede kolayca gelirler . merak ediyorum nasıl karşılandı bu öneri. yoksa başka şeyler mi düşünüyorlar.
hiç bir çalışmayı gizli yapmalarına gerek yok . zaten gizli bir şey yapmalarınada gerek yok . yeter ki hırslı olsunlar , ne yapacaklarını bilsinler .
türk satrancı ancak ve ancak türk satranççılarının omuzlarında yükselir .
hepinize saygılar .
muzaffer şekerli . ADANA .
onlar oynasın biz yönetelim bu zihniyet nihayet açıkça söyleniyor . ya bu zihniyeti kabul edeceksin , ya da şimdiden teşkilatlanıp yönetime kolayca geleceksin .
daha önce burada açıklamıştım . ''türk satranççılarının delegeleri seçme hakkı vardır'' diye . transfer oldukları kulüplerle anlaşma yaparlar, ''federasyon delegesini ben seçeceğim '' diye . yönetimede kolayca gelirler . merak ediyorum nasıl karşılandı bu öneri. yoksa başka şeyler mi düşünüyorlar.
hiç bir çalışmayı gizli yapmalarına gerek yok . zaten gizli bir şey yapmalarınada gerek yok . yeter ki hırslı olsunlar , ne yapacaklarını bilsinler .
türk satrancı ancak ve ancak türk satranççılarının omuzlarında yükselir .
hepinize saygılar .
muzaffer şekerli . ADANA .