17-12-2013, 23:18
Sizin ne duyduğunuzu bilmiyorum.
Ama öğrenmek için sorduğunuzu ve samimi olduğunuzu düşünüyorum.
Onun için;
1- Satranç camiasının içinden gelmiş olmalısınız. Satranççı kimliğiniz önemli.
2- Toplum tarafından bilinen bir kişi olmalısınız.
3- Geçmişte yönetim yeteneğiniz adına az çok bir ürün dosyanızın olması gerekli.
4- Sorunları bilen, çözümlere ulaşabilecek kadroları kurabilecek istekte ve kararlılıkta olmalısınız.
5- Planlı çalışacak ve buna ayırabilecek zamanınızın olması gerekecek.
6- ÖSF da eleştirilere dayanıklı hemen yelkenleri suya indirmeyen bir yapıya sahip olmanız gerekecek.
7- Belki kimliğinizi ortaya koyacak kadar kararlı olacaksınız. İnsanlar sizi nasıl tanıyacak? Hakkınızda kimler nasıl referans verecek? Bunları bilmiyoruz.
8- Spor il müdürlüğü ve teşkilat tarafından tanınmak avantaj olabilir.
9- Ait olduğunuz il-ilçe temsilcisinin yanında çalışmaları (tabi varsa)gözlemek ve yavaş yavaş işin içine girmek gerekebilir.
10- Tabi diğer üyelerin fikirleri de önemli olabilir.
Bir yerlerden başlamak...
Ne dersiniz?
Ama öğrenmek için sorduğunuzu ve samimi olduğunuzu düşünüyorum.
Onun için;
1- Satranç camiasının içinden gelmiş olmalısınız. Satranççı kimliğiniz önemli.
2- Toplum tarafından bilinen bir kişi olmalısınız.
3- Geçmişte yönetim yeteneğiniz adına az çok bir ürün dosyanızın olması gerekli.
4- Sorunları bilen, çözümlere ulaşabilecek kadroları kurabilecek istekte ve kararlılıkta olmalısınız.
5- Planlı çalışacak ve buna ayırabilecek zamanınızın olması gerekecek.
6- ÖSF da eleştirilere dayanıklı hemen yelkenleri suya indirmeyen bir yapıya sahip olmanız gerekecek.
7- Belki kimliğinizi ortaya koyacak kadar kararlı olacaksınız. İnsanlar sizi nasıl tanıyacak? Hakkınızda kimler nasıl referans verecek? Bunları bilmiyoruz.
8- Spor il müdürlüğü ve teşkilat tarafından tanınmak avantaj olabilir.
9- Ait olduğunuz il-ilçe temsilcisinin yanında çalışmaları (tabi varsa)gözlemek ve yavaş yavaş işin içine girmek gerekebilir.
10- Tabi diğer üyelerin fikirleri de önemli olabilir.
Bir yerlerden başlamak...
Ne dersiniz?
- MATRANÇ -