16-10-2014, 00:42
(Son Düzenleme: 16-10-2014, 01:01, Düzenleyen: adamehmet77.)
Değerli forum üyelerinden yazdığım yukarıda ki habere ( satranca düğün, halay dopingi ) hiç bir yorum gelmedi .
Aşağıdaki yorumları forum üyelerimiz adına (sizler için) yazdım .
- Türk satrancının haline bak! Daha kötü salonlara düşmez inşallah!
- İstanbul il temsilciliği daha önce çok sıkıntılar yaşattı.Bu sefer şenlenelim istemişler...
- Yoksa gelin veya damat satrancı mı! Satrançtan vakit yok, turnuva sırasında nişanı aradan çıkarırım hesabı! Bir masada mat eder diğerinden mat olurum demiş.
- Bu turnuva elo hesaplamalarına dahil yani durum sınır ötesi
avrupalılar beğenir, Türkiye imajına uygun. Bir deve eksik . Türk satrancı diye kavram çıkacak ortaya
- Düşünsene turnuvada Adnan Abi olsa ve maç kaybetse! O nişanın hali nice olurdu!
büyük tehlike atlatmışlar.
- Cep telefonunun niye yasak olduğu belli. Düğün salonunda turnuva yaptıkları görüntülensin istemiyorlar.
- ah keşke katılabilseydim İL BİRİNCİLİĞİNE... maçları erken bitirip nişan düğün ne varsa katılır salonun altını üstüne getirirdim!!!
DARISI 2014 İSTANBUL İL BİRİNCİLİĞİNE
SLOGANIMIZ NEYDİ ? BİZ BİR AİLEYİZ . YAŞASIN DÜĞÜN
Sevgi ve Saygılarımla
Mehmet Fatih VARLI
Aşağıdaki yorumları forum üyelerimiz adına (sizler için) yazdım .
- Türk satrancının haline bak! Daha kötü salonlara düşmez inşallah!
- İstanbul il temsilciliği daha önce çok sıkıntılar yaşattı.Bu sefer şenlenelim istemişler...
- Yoksa gelin veya damat satrancı mı! Satrançtan vakit yok, turnuva sırasında nişanı aradan çıkarırım hesabı! Bir masada mat eder diğerinden mat olurum demiş.
- Bu turnuva elo hesaplamalarına dahil yani durum sınır ötesi
avrupalılar beğenir, Türkiye imajına uygun. Bir deve eksik . Türk satrancı diye kavram çıkacak ortaya
- Düşünsene turnuvada Adnan Abi olsa ve maç kaybetse! O nişanın hali nice olurdu!
büyük tehlike atlatmışlar.
- Cep telefonunun niye yasak olduğu belli. Düğün salonunda turnuva yaptıkları görüntülensin istemiyorlar.
- ah keşke katılabilseydim İL BİRİNCİLİĞİNE... maçları erken bitirip nişan düğün ne varsa katılır salonun altını üstüne getirirdim!!!
DARISI 2014 İSTANBUL İL BİRİNCİLİĞİNE
SLOGANIMIZ NEYDİ ? BİZ BİR AİLEYİZ . YAŞASIN DÜĞÜN
Sevgi ve Saygılarımla
Mehmet Fatih VARLI