40 yıl mı, 4 gün mü? Minik bir masal....
Benim yazımda çelişki yoktur.Hafif mizah vardır.Yakup Bayram'ın burada bulunmasına sevindim.Kendisine ihtiyacımız var.Miyazaki'ye ihtiyacımız yoktur.Madem ki bazı arkadaşlarımız bazı konularda duyarlı olduklarını söylemektedir.O zaman bazı soruları ve yanıtlarını konuşalım!İçinde bulunduğumuz sistem bilerek veya bilmeyerek yabancılara olabildiğince kolaylık yerlilere ise zorluk çıkarıyor mu?Soruyu isterseniz kendi içinizden yanıtlayınız!Ben kendi çocuğuma antrenörlük yapamıyorum.Yabancı uyruklu antrenör Orta Anadolu'da ve Ege bölgesinde antrenörlük yapıyor.Ben yabancı ülkeye gitsem işportada kol saati satabilir miyim?Türkiye'de çeşitli kol saatleri işportada satılmaktadır.Yadırganacak bir durum yoktur.Serbest pazar ekonomisi dedikleri bu olsa gerektir.Yabancılar için sağlanan kolaylıklara örnek gösterebilirim.42 kişinin katıldığı ustalar grubunda 1 nci tur öncesinde akreditasyon yapılmamış ve ilk turda 10 adet hükmen sonuç ortaya çıkmış,sonunda 42 sporcu ile başlayan turnuva 29 kişi ile tamamlanmıştı.Sadece yerlilerden oluşan bir grup olsaydı mutlaka yoklama yapılırdı.Enis Bilyap diyor ki "Mesele Ülker'in işaret ettiği konularda değildir.Mesele olmayan Elo puanının var gibi görünmesidir"O zaman bu bizim meselemiz değildir.Türkiye Federasyonunun ve FİDE'nin meselesidir.Bir belirsizlik varsa bizi değil bu 2 kurumu bilgilendirmek gerekir.Tabii bir arkadaşımız Toplumu aydınlatmak amacıyla olmayan Elo puanının nasıl var gibi göründüğünü açıklamaya çalışmalıdır.Çünkü Elo puanını hesaplayan tüm kurumlar(Ülke federasyonları ve FİDE)töhmet altında kalmaktadır.Konu bizi aşan bir konudur.Düşünüyorum.Bunun nasıl olabileceğini anlayamıyorum.Vergi konusu ise ayrı bir konudur.Ayrı bir başlık altında sayfalarca yazmamız mümkündür.
Ateş Ülker
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 40 yıl mı, 4 gün mü? Minik bir masal.... - Yazar: Ateş Ülker - 24-02-2015, 14:32

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi