AYNI ÜLKE, AYNI BÜTÇE; FARKLI YÖNETİM, FARKLI SONUÇ!
[color=#0000CD]Muzaffer bey,Siz "kulüp oyuncuları federasyon delegelerini seçmelidir"dediniz.2004 de biz de aynı şeyi söylüyorduk.Sizin veya bizim söylememizin hiçbir anlamı yoktur.Bir araştırın! Büyük kulüplerimiz Genel Kurulda nasıl temsil edilmişler.[/color]

ateş bey;

bu fikrin patenti bende sanıyordum. özel federasyon döneminde federasyon kongreleri 15, 20 kişi ile yapılırdı. orada bulunanlarda ya federasyon yöneticileri yada bir avuç satranççı idiler . sizin daha önce bunu düşünmenize bu nedenle şaşırmadım .

bu günde 15 - 20 satranççı bir araya gelse, satrancımızın geleceğini tartışsa , neyi nasıl yapacaklarını kararlaştırsa her şey o günkü günlere rahatlıkla dönebilir .benim fikrim hiç bir şeyi kırıp dökmeden tabiri caizse tereyağdan kıl çeker gibi bu iş hallolur ve önemli bir sıkıntıda gündemimizden kalkar .

elbette muhalefet etmenin , bu işin peşinden koşmanın bir maliyeti vardır . ama sosyal medya ortamında, bu günün şartlarında böyle şeylerin çok daha kolay olacağı herkesce malumdur .

yeterki niyet olsun ve herkesin önüne düşebilecek bir veya bir kaç kurtarıcı çıksın . saygılarımla .

muzaffer şekerli
muğla, datça .
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: AYNI ÜLKE, AYNI BÜTÇE; FARKLI YÖNETİM, FARKLI SONUÇ! - Yazar: MuzafferŞekerli - 28-03-2015, 17:35

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi