14-09-2016, 22:45
(01-09-2016, 12:48)Ozgur_Akman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ...
Dresden 2008'deki canlı blog (Can Arduman, Selim Çıtak, Yasin Emrah Yağız, Ata Seçer gibi değerli satranççılar o zamanda TSF'de çalışırken yaptığım bu şahsi girişimime destek verip katılmışlardı) ve son dönemde Can Arduman ile beraber yaptığımız TSF turnuva yayınlarının ardından farklı bir deneme diyelim.
[color=#1f497d][size=large][font=Segoe Print]Sn ACAR,[/font][/size][/color]
[color=#1f497d][size=large][font=Segoe Print]Sizden bir konuda araştırma sonucunu yayınlamanızı isteyebilir miyim?[/font][/size][/color]
[color=#1f497d][size=large][font=Segoe Print]Olimpiyatları tam olarak takip edemedim.[/font][/size][/color]
[color=#1f497d][size=large][font=Segoe Print]İlk 20 takım arasında sadece 3.,4.,5. oyuncular arasında bir kıyaslama yapmanız mümkün müdür?[/font][/size][/color]
[color=#1f497d][size=large][font=Segoe Print]Sizi en yakından takip edebilen kişi olarak biliyorum. Sizden ricamın sebebi budur.[/font][/size][/color]
Bu konu yanlış anlaşılmamalı! Tüm çocuklar bizim! DRAGAN, İPATOV ve diğerleri...
Benim amacım sadece söz konusu bu masaların diğer ülkelerin aynı masalarına göre kat ettikleri mesafedir. Bir önceki olimpiyata göre başarı %si olarak nerede olduklarıdır.
Daha mı ilerideler yoksa başka bir durum mu var?
Bunu merak ediyorum.
Saygı ve selamlarımla.
- MATRANÇ -