Gelişmeler
Son günlerde bir hareketlilik başladı.Son seçim sonrasında hiç yazı yazılmazken tek tük yazılar başladı.Bu hareketlilik yeni bir gelişmenin işareti olabilir.
Bazı insanlar neden kimliğini gizler?Ceza almaktan mı çekinirler?Ceza almaktan çekinenin hiç yazı yazmaması gerekir.Kimliğini gizlemenin amacı nedir?Görünmeyen yollarda pazarlık yapmak mıdır?İyi bir öneri geldiği takdirde taraf değiştirmek için hazırlıklı olmak mıdır?
Kritik yazılar kod isimleri ile yazılmamalıdır.Bu şekilde bana göre inandırıcı olamazlar.Sadece Korkunun Dağları beklediğini göstermiş olurlar.
Aynı eleştirileri açık kimlikle yazmak da mümkündür.Kişileri ön plana çıkarmak ve bütün sorunlardan onları sorumlu göstermek de doğru değildir.Sorunların kaynağı tüzüklerin içindedir.
Ankara'dan gelen son haberler tüzüklerde değişiklik yapılacağı yönündedir.2004 seçiminde tüzük gereği yapılması gereken 10 dakikalık konuşmamda sadece "Gelecek kuşaklara iyi bir tüzük bırakalım"demiştim.Ön sırada oturan Milli Olimpiyat Komitesi üyesi,hiçbir gerilime ve sıkıntıya neden olmayacak konuşmamım 7 nci dakikasında "10 dakika dolmadı mı?"diye sormuştu.O müdahele sahneye konan bir senaryonun gereği idi.
6 yıl geçti.Tüzüklerde değişiklik yapılmasının gerekli olduğu anlaşıldı.Bu 6 yılın sonunda ben de Satranç toplumuna verilecek yeni bir mesajımın olmadığını anladım.2012'de veya yeni bir seçimde 1 dakika bile konuşmayacağım.Zamanı gelince emekli olmak,jübile yapmak veya susmak da bir mesaj sayılır.
Ateş Ülker
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Gelişmeler - Yazar: Kuvay Sanlı1 - 17-05-2010, 11:08
[Konu Başlığı Yok] - Yazar: Anonymous - 20-05-2010, 09:36
Sayın Kuvay Sanlı, - Yazar: xboss - 20-05-2010, 14:45
Kimliğini gizleyenlerin söyledikleri inandırıcı değildir. - Yazar: Ateş Ülker - 30-05-2010, 06:32
[Konu Başlığı Yok] - Yazar: Menderes Sargın - 30-05-2010, 10:16

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi