04-11-2010, 09:13
Kasim_Demircin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Ersin Bey;
Türkiye'de hizmet etmek,yapılacak hizmete layık olmak,mağdur olmak vs. bazen hiç birşey ifade etmiyor. Arkadaşlar şu an mali genel kurulla ilgileniyormuş.Ne anlama geliyorsa... Genel kurulda yıkamadıklarını mali genel kurulda mı yıkacaklar.Biz şu an kendimizi ''ötekileştirilmiş'' hissedebiliriz ama bu mali genel kurulda benim de içinde olduğum ötekileştirilmiş olanların istediği olupta yönetim devrilirse bizi ötekileştirenler ötekileşmeyecek mi?
Ersin Bey bence siz kendi başınızın çaresine bakın ildeki olanaklarla Kamu olanaklarıyla,Valilik,Belediye, Özel İdare gibi kurumların kapısını çalın. Federasyondan beklerseniz -hele bu yazılardan sonra-daha çok beklersiniz.
Bu arada Antalyadan da hiç birşey beklemeyin siyasi entrikaların en yoğun yaşandığı illerimizden biridir.Antalyanın lisanlı sporcusu olarak bunu söylemem ayıp olmaz herhalde.Onların derdi başlarından aşkın.Ama biz doğu ve güneydoğu illeri olarak birbirimize yardımcı olabiliriz. Sizinle irtibata geçmek isterim.
Kasım Arkadaşım,
Bunca zamandır bu forumda beni sizin gibi suçlayan bir kişi çıkmamıştı. Yazdıklarımdan çıkardığınız sonuçları çıkarmak için, sizin art niyetli olduğunuzu düşünmem gerekir. Ama öyle biri olmadığınızı da biliyorum. Hele ki yazdıklarımı, forumda daha önce yazdıklarımla bir bütün olarak okuduğunuzda, bu sonuçlara nereden ulaştığınızı tekrar kendinize sormanız gerekir.
Siz bunca zamandır "yönetim ve muhalefet" derken olup biteni ve bizlerin ne söylediğini hala anlamamışsınız. "yönetim devrilirse bizi ötekileştirenler ötekileşmeyecek mi?" gibi bir soruyu sorduğunuza göre, zerrece anlamış değilsiniz olayları.
"Bu arada" eğer sözünüzün arkasındaysanız, Antalya'da tanık olduğunuz "siyasi entrikaları" açıklarsınız.
Ben bir Antalyalı satranççı olarak, satranççılar arasında zaman zaman tartışmalar yaşandığını bilirim ama Antalya satrancı içinde "siyasi entrikalar" düzeyinde tanımlanacak bir olay tanığı değilim. Madem Antalya lisanslı bir oyuncusunuz ve konuyu açtınız, kim kime karşı siyasi entrika çevirmiş, açıklayın.
Evet, mali genel kurulla ilgileniyoruz. Ne anlama geldiğini anlayamıyor musunuz? Bir aydan az bir süre kaldı ve birileri delege iradesi üzerine ipotek koymak için yurt genelinde yapmadıklarını bırakmıyorlar. Bunlar için bizim de yapmamız gerekenler var. Meşgulüz. Ne var bunda?
Antalya'dan ne tür bir beklenti içerisindesiniz ve bunun nedeni nedir? Olayın gelişimi yukarıda görülüyor ve Ersin arkadaşın derdine derman aramaya gayret edelim. Ama sizinde söylediğiniz gibi her kent öncelikle kendisinin çözmesi gerekenleri tamamlamalı. Ateş beyin de dediği gibi takım taklavat işi kolay. Salon bulunsun hele. Dernek kurulsun hele. Dernek kurmak için paraya gereksinmeniz yok. Dernekleşin, yer sorununu çözün, diğer lojistik destek bulunur. Bizler de yardımcı oluruz. Yardım işi gönül işidir. Hiç kimse ben de dahil zorunlu değiliz. Ama bir iki takım yollamaktan da gocunacak değiliz.
Yok eğer siz buralardan kalkıp da Hakkari'ye salon yapmaya davet ediyorsanız, malzemeyi toparlayın, harç karmaya gelelim. Bir iki tuğla da biz koyalım. Ama siz size ait olanı bitirin önce. Sizin yapmanız gerekenleri tamamlayın, şurası eksik kaldı deyin, biz tamamlanmasına yardımcı olalım. Biz 4 kişi ile ASEM'i kurarken hiç bir ilden yardım almadık. İstediğiniz takdirde sizler de içinizdeki potansiyeli açığa çıkarır ve örgütlersiniz. Armut piş ağzıma düş yok. Emek gerekir her şey için. Çaba gerekir.
Bu anlamda size kolay gelsin...