Yorum Sayısı: 113
Konu Sayısı: 12
Merhaba,
Telif hakları gerektirmeyecek Problem/kombinasyonlara ihtiyacım var. Böyle problem ve kombinasyonlar bulabileceğim bir site ve elinde olanlar varsa ve bana iletebilirler ise çok memnun olurum.
Yorum Sayısı: 594
Konu Sayısı: 44
(04-11-2015, 23:27)haliltaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Telif hakları gerektirmeyecek Problem/kombinasyonlara ihtiyacım var. Böyle problem ve kombinasyonlar bulabileceğim bir site ve elinde olanlar varsa ve bana iletebilirler ise çok memnun olurum.
Yunus Emre Özbey başlıklı konuda ben elimdeki yerli kurguları vermiştim , sanırım bir problem! çıkmaz
Yorum Sayısı: 113
Konu Sayısı: 12
(04-11-2015, 23:39)Miyazaki Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-11-2015, 23:27)haliltaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Yunus Emre Özbey başlıklı konuda ben elimdeki yerli kurguları vermiştim , sanırım bir problem! çıkmaz
Teşekkür ederim.
Yorum Sayısı: 449
Konu Sayısı: 28
Kombinasyonların (özel kurgular hariç, oyunlardan elde edilenleri kastediyorum) telif hakkı gerektirdiğini nereden çıkardınız?
Yorum Sayısı: 626
Konu Sayısı: 71
Oyunlardan elde edilen problem ve kombinasyonların telif hakkı gerektirmediğini düşünüyorum.
Oyunlar herkese açık bir şekilde yayınlanmakta ve ücret talep edilmemektedir.
Farklı görüşü, bilgisi, belgesi olan varsa lütfen bildirsin.