Yorum Sayısı: 99
	Konu Sayısı: 16

yeni  ukd  sistemi  hakkında  düşüncelerinizi  almak istiyorum..memnunmusunuz deilmisiniz...
ben  şim dilik  pek memnun deilim..memnuniyetsizliğimin  sebebi   ukd min  düşmesin den  kaynaklanmıyor...  taaa  3  sene  öncesin de  oynadığım  5. manavgat turnuvası  daha  yeni  hesaplanıyor..ama  yakın  tarihlerde    oynadığımız  turnuvalar  daha  hesaplan mamış..
ayrıca benim katıldığım ve  3. olduğum  19  mayıs  turnuvası  hesaplandığı  halde   benim  ukd  değişimim  gösterilmiyor..
bu yanlışlıkların sebebi  ukd  hesaplaması  yapan  abilermi  yoksa antalyadaki  hakemlerimizmi  acabaa....

Yorum Sayısı: 1,135
	Konu Sayısı: 459

Sistem yeni yayınlanmaya başladı. UKD ile Antalyadaki hakemlerin ne ilgisi olabilir? Böyle bir ilişki kurmayı nasıl başardınız anlayamadım ... 
Sistem çalışmaya başladı, eğer iyi sporcuysanız süreç içinde UKD niz artacaktır.
Abidin Ünal

yanlış anlamayın..
19 mayıs  turnuvası  hesaplanan lar  arasın da.. ama  benim  ukd  deişimim  gösterilmiyor..siz gönderirken yanlışlık yapmış oloabilirsiniz belki.

19 Mayıs turnuvası ile ilgili...
Soyad Ad TC Kimlik Performans Toplam Oyun 
EKEN Yusuf Mert 5395... 1718         6 
Bu bilgilerde hata var mı?
Turnuvalar kullanılan swiss dosyalarından hesaplanıyor. Yani ayrıca bir işlem yapılmıyor. Datalarda eksik varsa bildiriniz.

hocam  tamam  da   onun  altındada  ukd  deişimi   listesi   var..  orda  ben  gözükmüyorum.. ben  itiraz  yaptım  ama  daha  yanıt  gel medi  bekliyorum

abidin  hocam  19 mayıs ile ilgili  itirazıma  cevap  geldi..aşağıya  aynen kopyalıyorum..
9 Numaralı itirazınızın cevabı aşağıdadır.
Sayın Yusuf Bey,
       Turnuva verisini inceledim. Sizin görmemeniz normal çünkü o turnuvanın
hesaplamaları sizin için arşivde tutuluyor. Neden derseniz; o yarışmada sizin
ukd niz yok gözüküyor ya da yoktu o zamanlar bilemiyorum, o turnuva sizin
performans puanınız olarak arşivde tutulur. Gözükmeme nedeni bu.
       İyi günler,
UKD Değerlendirme Kurulu
 ----------
sizce  ne  yapmalıyım  ?

Yusuf merhaba
Oraya asılan Turnuva listelerinde senin UKD görülmüyormuydu??
Kaldı ki benim yayınladığım sonuçlar da senin bilgiler (5 EKEN Yusuf Mert 1579 ) yani UKD var görünüyor. Benim aldığım datalardan sonuç listesini yayınlamıştım. 
http://satranc07.blogcu.com/2935145/ 
veya 
http://www.freewebtown.com/satranc/dosya...er2007.htm adreslerinden bakabilirsin.
Turnuvada görevli başhakem ile iletişime geçmende fayda var. Problemini aktar, çözülmeyecek bir sorun değil.
Selamlar
Abidin Ünal

tamam  ben  cevap olarak   doğru  bilgileri    yeni den  verdim..
lisans no mu  o turnuvadaki ukd mi   filan.. düzeltir inş.
ilginiz  için teşekkürler