Guinness Rekorlar Kitabı
Üstadtan incilere devam ediyorum,”Ülkemizde hayvansal ürün tüketim oranı en yüksek bölge Güneydoğu'dur.” Yanlış.Doğu Karadenizdir.
“ Bu bölge hariç tutulursa Türk insanının ortalama yaşam süresi dünyada en başlardadır.” Yanlış.
“ Bizim yöremiz (-------) en az et tüketen bölgeler arasındadır. 80 yaşını geçmek son derece normaldir, bizde normal olmayan 80 yaşından önce ölmektir. Her sülalede 90 yaşını geçenler bulunur. Her köyde 100 yaş veya üzeri birisi sürpriz değildir. “

Bakın ünlü Fransız düşünürü Montaigne insan ömrü için neler söylüyor;”hayatın değeri uzun yaşanmasında değil,iyi yaşanmasındandır; öyle uzun yaşamışlar var ki,pek az yaşamışlardır.”

Ben de , Antalya'ya tatile gelen batılı yaşlı batılı turistler gibi yaşamayı ,sizin yörenizde 100 yıl yaşamaya tercih edenlerdenim.

Arkadaşımıza bir de eskimolar üzerine yapılan araştırmaları okumasını tavsiye edeceğim ama “o” pek okumayı sevmiyor.

Aklı sıra beni biyolog temele benzetip dalgasını geçecek ama düştüğü acınacak durumun farkında mı ?

Bu arkadaşımız ;TSF başkanı A.Nihat Yazıcı ve başkan yardımcıları ayrıca yönetimin uygulamaları hakkında forumlarda bir çok yazılar yazmıştır.
Şimdi soruyorum arkadaşlar, yazdığı altı satırda bile bu kadar yalan,yanlış,eksik,vizyonsuz olan birisinin yönetim hakkında yazdıklarına ben nasıl inanayım ?

Bakın ben kimim ?

Forumlar da şöyle yazmışım;”
“Benim satrançtan bir beklentim yoktur.Ne kopyala-yapıştır kitaplar yazacağım ne hakemlik ne antrenörlük ne de yöneticilik yapacağım.Site falan da kurup İtalyan açılışını anlatmayacağım.Sadece Polgar’ ların babası gibi olmak istiyorum.Ülkemde satranç dalında bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz.Olursa olur.Olmazsa da pek bir kaybımız olmaz.”

Bir de şunu eklemişim;
“Yukarıda yazdıklarımın devamı olarak, şimdiki federasyona sahip olan zihniyeti protesto amacıyla, bu yönetimin maddi- manevi desteğini almadan, Nevzat Süer ile Suat Atalık’ın gerçekleştirdiği mucizeleri ben ve ailem de tekrarlayamayız mıyız ? Havuzun nimetlerinden yararlanmadan, aygeg den teknik yardım almadan, Mr. Gurevich ‘den ders görmeden efsanevi şampiyon B. Fischer’in “Büyük Usta” olma rekorunu kırmayı amaçladık.
Çoluk çocuğa kış günü, yağmur fırtına altında eziyet eden ve bir özür bile dileyemeyen zihniyetin benim çocuğuma verecek hiçbir şeyi olamaz.”

Ölmüş kurdun it den korkusu olmazmış.

Beni bu yönetim korkutamadı da senin gibi müzmin muhalefet mi korkutabilecek..
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Guinness Rekorlar Kitabı - Yazar: Selçuk Aydın - 21-12-2010, 16:44
[Konu Başlığı Yok] - Yazar: Selçuk Aydın - 22-12-2010, 11:44
Arkası Yarın.. - Yazar: Selçuk Aydın - 23-12-2010, 16:14
[Konu Başlığı Yok] - Yazar: abdullaharik - 23-12-2010, 17:54
Bu kadar .. - Yazar: Selçuk Aydın - 27-12-2010, 12:31
Fazla et tüketmek üzerine - Yazar: muzafferyetkin - 28-12-2010, 12:56
[Konu Başlığı Yok] - Yazar: Selçuk Aydın - 28-12-2010, 15:14

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi